(permanente) make-up

Minerale make-up van Mineralogie

Bij een goede kwaliteit Minerale make-up worden er alleen natuurlijke ingrediënten en pure hoogwaardige mineralen gebruikt, waardoor de kans op allergische reacties veel minder is, de poriën niet verstoppen en de huid niet wordt beschadigd. Minerale make-up verschilt met de klassieke make-up doordat zij anti-comedogeen (veroorzaakt geen mee-eters) is, het de huid niet afsluit en je het absoluut niet voelt zitten.

Klassieke make-up staat er in de regel om bekend dat het vroegtijdige huidveroudering kan bewerkstelligen door het veroorzaken van vrije radicalen, de blokkering van de ademhaling van de huid en de uitdroging van de huid.

Het probleem is dat veel minerale make-up merken geen zuivere mineralen gebruiken en dat er ook andere niet-gezonde ingrediënten aan make-up worden toegevoegd. Mineralogie gebruikt de beste ingrediënten die de huid in pure vorm laten ademen. Zijn vrij van talk, zetmeel, kleurstof en parfum. Ook bevatten ze een factor SPF 26. Mineralogie staat voor dier- en milieuvriendelijke producten en het ondersteunen van groene doelen. Onze producten worden mede door deze filosofie nooit op dieren getest.

Permanente make-up 

Je gezicht is je visitekaartje. Mensen beoordelen in een paar seconden wat ze van je vinden en je kunt maar één keer een eerste indruk maken. Ik heb geleerd dat mooi zijn een combinatie is van binnen en buiten. Maar de buitenkant kan soms tekenen geven van vermoeidheid, ouderdom, rimpels, etc. Als dan ook de tijd ontbreekt om je iedere dag weer op en top verzorgd er uit te laten zien, dan biedt permanente make-up de oplossing. Door middel van een snel op en neer gaande ultradunne naald, wordt een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Deze techniek kan worden toegepast van wenkbrauwen, ogen en lippen, tot een touch de beauté.

Onze filosofie is om met permanente make-up slechts een subtiel accent aan te brengen zonder dat je er echt opgemaakt uit ziet. Op elk moment van de dag heb je een verzorgd uiterlijk, of je nu aan het sporten bent, uit het zwembad stapt, naar de sauna gaat, een traantje wegpinkt bij een romantische film of meteen uit bed stapt. De aangebrachte accenten laten je gezicht weer spreken op ieder moment van de dag.

Wij bieden een make-up verzorging aan in onze salon, hiervoor kun je een afspraak inplannen via ons online boekingssysteem.
De permanente make-up wordt verzorgd door Frida Werensteyn een zeer ervaren specialiste die op afspraak bij ons in de salon werkt. Een afspraak kan telefonisch, via whatsapp of per mail gemaakt worden.

Heb je nog Vragen?

Wij staan voor je klaar! Wil je een afspraak maken? Dat kan via ons online boeking systeem of telefonisch. Mocht je andere vragen of wensen hebben, dan horen we het graag van je.

Bel ons

0629501936

Bezoek ons

Eekhool 26

5081 RR Hilvarenbeek

Bel ons

0629501936

Bezoek ons

Eekhool 26

5081 RR Hilvarenbeek

openingstijden

Wij werken uitsluitend op afspraak.

Ma      9.00 – 16.00               18.30 – 21.00

Di        9.00 – 16.00               18.30 – 21.00

Wo      9.00 – 16.00

Do       9.00 – 16.00               18.30 – 21.00

Vri       9.00 – 16.00

Za       9.00 – 12.30

Follow

 

Designed by Walldsigns