Gelaats- & lichaamsbehandelingen

We bieden diverse behandelingen van [comfort zone] aan in onze salon. Tevens zijn alle behandelingen uit te breiden met de chroma rythmic, deze kun je los bijboeken. Via het online boekingssysteem kun je een behandeling inplannen en de prijzen zien.

[ comfort zone ] is een totaal concept . Onze wereld draait om mensen. Onze holistische benadering (product + behandeling + individu) wordt gecombineerd met het meest geavanceerde onderzoek om de ultieme beleving van schoonheid en well-being te garanderen. Onze kwalitatief hoogwaardige producten voor gezicht, lichaam en geest zijn een constante en belangrijke inspiratiebron voor onze unieke behandelingen. Kiezen voor [ comfort zone ] is kiezen voor een totale en onderscheidende aanpak. Kiezen was nog nooit zo eenvoudig. [ comfort zone ] is gericht op het stimuleren van alle zintuigen. Horen, zien, ruiken, en voelen, kortom: ervaren.[ comfort zone ] staat voor resultaat en beleving. In ons concept is ruim aandacht voor sfeer en ambiance.

Upgrade je behandeling met de chroma rythmic

De Chroma Rythmic is een apparaat dat werkt met dispergie (vibratie), lymfedrainage en lichttherapie. De vibratie en het licht geven beiden trillingen af waar je lichaam op reageert en daarmee bepaalde reacties teweegbrengt. Je lichaam en je huid worden “wakker” gemaakt en ontvankelijker voor de werkstoffen in producten.

De lymfedrainage zorgt voor een goede doorbloeding en afvoer van afvalstoffen, gifstoffen en vocht. Deze combinatie zorgt voor een betere balans en resulteert in een mooie, gezonde huid. Deze effectieve lymfedrainage is een goede manier om de lymfecirculatie weer op volle toeren te laten draaien en ons natuurlijk afweersysteem te versterken. Slecht of verminderde lymfecirculatie uit zich in allerlei gezondheids- en schoonheidsproblemen: stramme spieren, een futloos gevoel, onzuivere huid, vroegtijdige veroudering, etc.

Lymfedrainage haalt naast ziektekiemen en afvalstoffen, ook spanningen en emoties uit het lichaam. Met andere woorden: het verwijdert wat er niet thuishoort, je voelt je energieker!

Kleuren- en lichttherapie ondersteunen en stimuleren de zelf regenererende kracht van lichaam en geest. Dit verhoogt de afvoer van toxines, versnelt de celdeling en verbetert de elasticiteit en spankracht van de huid. Je huid straalt!!

Tijdens de behandeling ervaar je een hele diepe ontspanning die voor een langere tijd aanhoudt! De Chroma Rythmic geeft net dat beetje meer ontspanning en diepgang aan de behandeling, tevens stimuleert het ook het zelf genezend vermogen van het lichaam. Kortom; een echte upgrade die de behandeling een enorme boost geeft voor zowel lichaam als geest.

Lycon wax behandeling

LYCON wax, gevonden, down under in Australië is de wax van Lycon de ‘crème de la crème’ onder de harsen. Bestsellers sinds 1978. Wereldwijd hebben de waxen van Lycon een welverdiende reputatie en worden ze gebruikt in meer dan 43 landen over de hele wereld door de allerbeste spa’s en schoonheidssalons. LYCON wax bestaat uit de mooiste natuurlijke harsen en bijenwas. Met de toevoeging van aromatische oliën levert dit de allerlekkerste wax waarmee je zelfs de kortste en stugste haren snel en effectief kunt waxen

Heb je nog Vragen?

Wij staan voor je klaar! Wil je een afspraak maken? Dat kan via ons online boeking systeem of telefonisch. Mocht je andere vragen of wensen hebben, dan horen we het graag van je.

Bel ons

0629501936

Bezoek ons

Eekhool 26

5081 RR Hilvarenbeek

Bel ons

0629501936

Bezoek ons

Eekhool 26

5081 RR Hilvarenbeek

openingstijden

Wij werken uitsluitend op afspraak.

Ma      9.00 – 16.00               18.30 – 21.00

Di        9.00 – 16.00               18.30 – 21.00

Wo      9.00 – 16.00

Do       9.00 – 16.00               18.30 – 21.00

Vri       9.00 – 16.00

Za       9.00 – 12.30

Follow

 

Designed by Walldsigns