COMFORT ZONE, HUIDVERZORGING

[ comfort zone ] is een totaal concept . Onze wereld draait om mensen. Onze holistische benadering (product + behandeling + individu) wordt gecombineerd met het meest geavanceerde onderzoek om de ultieme beleving van schoonheid en well-being te garanderen. Onze kwalitatief hoogwaardige producten voor gezicht, lichaam en geest zijn een constante en belangrijke inspiratiebron voor onze unieke behandelingen. Kiezen voor [ comfort zone ] is kiezen voor een totale en onderscheidende aanpak. Kiezen was nog nooit zo eenvoudig……[ comfort zone ] is gericht op het stimuleren van alle zintuigen. Horen, zien, ruiken, en voelen, kortom: ervaren.

[ comfort zone ] staat voor resultaat en beleving. In ons concept is ruim aandacht voor sfeer en ambiance.

Comfort Zone
Comfort Zone mini behandeling
(korte behandeling aangepast aan huidtype incl. epileren)

€32,50

Comfort Zone basis behandeling
(uitgebreide behandeling aangepast aan huidtype incl. epileren en harsen)

€65,00

Comfort Zone behandeling man
(complete behandeling aangepast aan de mannenhuid)

€50,00

UPGRADE JE BEHANDELING MET DE CHROMA RYTHMIC

De Chroma Rythmic is een apparaat dat werkt met dispergie (vibratie), lymfedrainage en lichttherapie. De vibratie en het licht geven beiden trillingen af waar je lichaam op reageert en daarmee bepaalde reacties teweegbrengt. Je lichaam en je huid worden “wakker” gemaakt en ontvankelijker voor de werkstoffen in producten.

De lymfedrainage zorgt voor een goede doorbloeding en afvoer van afvalstoffen, gifstoffen en vocht. Deze combinatie zorgt voor een betere balans en resulteert in een mooie, gezonde huid. Deze effectieve lymfedrainage is een goede manier om de lymfecirculatie weer op volle toeren te laten draaien en ons natuurlijk afweersysteem te versterken. Slecht of verminderde lymfecirculatie uit zich in allerlei gezondheids- en schoonheidsproblemen: stramme spieren, een futloos gevoel, onzuivere huid, vroegtijdige veroudering, etc. Lymfedrainage haalt naast ziektekiemen en afvalstoffen, ook spanningen en emoties uit het lichaam. Met andere woorden: het verwijdert wat er niet thuishoort, je voelt je energieker!

Kleuren- en lichttherapie ondersteunen en stimuleren de zelf regenererende kracht van lichaam en geest. Dit verhoogt de afvoer van toxines, versnelt de celdeling en verbetert de elasticiteit en spankracht van de huid. Je huid straalt!!

Tijdens de behandeling ervaar je een hele diepe ontspanning die voor een langere tijd aanhoudt! De Chroma Rythmic geeft net dat beetje meer ontspanning en diepgang aan de behandeling, tevens stimuleert het ook het zelf genezend vermogen van het lichaam. Kortom een hele grote meer waarde aan de behandeling.

Upgrade
Chroma Rythmic

€10