Comfort Zone, huidverzorging

[ comfort zone ] is een totaal concept . Onze wereld draait om mensen. Onze holistische benadering (product + behandeling + individu) wordt gecombineerd met het meest geavanceerde onderzoek om de ultieme beleving van schoonheid en well-being te garanderen. Onze kwalitatief hoogwaardige producten voor gezicht, lichaam en geest zijn een constante en belangrijke inspiratiebron voor onze unieke behandelingen . Kiezen voor [ comfort zone ] is kiezen voor een totale en onderscheidende aanpak. Kiezen was nog nooit zo eenvoudig……[ comfort zone ] is gericht op het stimuleren van alle zintuigen. Horen, zien, ruiken, en voelen, kortom: ervaren.
[ comfort zone ] staat voor resultaat en beleving. In ons concept is ruim aandacht voor sfeer en ambiance.

Mini behandeling

€ 31,50
Reiniging, scrub, epi, masker, dagverzorging 

Basis behandeling

€ 63,50
Uitgebreide behandeling afgestemd op huidtype, epi en waxen gelaat inbegrepen

Anti-aging Skin Regimen

€ 47,00
Werkt preventief tegen de vier voornaamste oorzaken van cellulaire veroudering. De combinatie van het longevity complex en Kabat-techniek (afgeleide van bindweefselmassage) zorgt voor een vernieuwde, geëgaliseerde en geherpositioneerde huid, duur 30 min.  

Anti-aging Sublime Skin

 
Actieve gelaatsbehandeling dankzij de kracht van actieve ingrediënten met archi-lift technologie  en active lift massage geïnspireerd op Japanse Kobido techniek. Deze combi herstelt het volume van de huid en stimuleert de celvernieuwing.  
Double peel – duur 60 min. € 69,50
Active lift – duur 75 min. € 77,00
Deluxe lift – duur 90 min. € 99,50